OSMANİYE / MERKEZ - Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Esenevler Mahallesi 15557 Sokak No/21 Merkez/OSMANİYE
Vizyon
Büyük önder Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda ilerleyecek bireyleri yetiştiren değerli öğretmenlerimize Cumhuriyetin sosyal kazanımlarını gösterecek bir öğretmen evi olmak. Öğretmenlerimizin sosyal-kültürel talep ve ihtiyaçlarını karşılayan bir öğretmen evi olmak. Tüm eğitim camiasının gurur duyacağı bir kurum haline dönüşmek. Eğitimcilerin sosyal ve kültürel etkinliklerine destek veren bir öğretmen evi olmak. Kurum olarak bilim ve teknolojinin tüm imkanlarından faydalanmak ve eğitimcilerin de bu imkanlardan faydalanacağı ortam yaratmak.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda eğitim ve öğretim hizmeti veren öğretmenlerimize dinlenme ve rahat çalışma ortamı sunmak. Öğretmenlerimizin her türlü ihtiyacına yetkimiz, olanağımız, çalışma koşullarımız ölçüsünde yanıt vermek. Mutlu bireylerin toplandığı ve eğitimcilerimizin gurur duyduğu kültür evi ortamını yaratmak. Çeşitli etkinliklere destek olmak yada öncülük ederek katkıda bulunmak. Milli değerleri kaybetmeden, evrensel düşünen çağdaş bireyler yetişmesi için çaba sarf eden eğitimcilerin buluştuğu çağdaş bir yuva ortamı yaratmak. Öğretmenlerimizin, ailelerinin kendilerini huzur içinde hissedecekleri bir yuvada, Atatürk’ün çağdaşlaşma vizyonuyla örtüşecek şekilde uygarlığın yapıcı ve yaratıcı birer ortağı olmaları için gerekli koşulları sunmak.
Otel Odası :4
Öğretim Şekli :